zondag 25 maart 2012

Donderdag Avond Competitie (DAC) start op 5 april

Goed nieuws voor alle leden die graag op donderdagavond een balletje slaan. De DAC gaat weer van start. In een steeds wisselende samenstelling met wisselende speelsterktes kan iedereen die zich heeft opgegeven genieten op de nieuwe banen. Op de site van TC'73 staat het speelschema en zie je wanneer je moet spelen.
Neem voor de zekerheid zelf tennisballen mee.
Voor je gaat deelnemen aan de DAC is het verstandig om eerst de regels even door te nemen.REGLEMENT DONDERDAGAVONDCOMPETITIE:
DOE JIJ MEE AAN DEZE COMPETITIE ?
LEES ONDERSTAANDE DAN ZORGVULDIG DOOR !

Uiteraard vraagt een competitie om duidelijke afspraken. Hieronder tref je een aantal basisregels aan die voor alle deelnemers gelden. Neem daar alsjeblieft goede nota van, zodat we allemaal weten waar we op kunnen en mogen rekenen!

Het is niet toegestaan om na je DAC wedstrijd af te hangen.

Per wedstrijd wordt 1 uur gespeeld met per wedstrijd wisselen de partners en volgens een vastgesteld schema. Iedereen speelt in principe één wedstrijd per avond, waarbij dubbel- en mixwedstrijden zoveel mogelijk wekelijks worden afgewisseld. Sommigen slaan een keer een weekje over.

Verhinderd? Zorg zelf voor vervanging!
Het kan iedereen gebeuren dat je een keer toch niet aanwezig kunt zijn. Natuurlijk is het mogelijk om te wisselen met iemand of een vervanger in jouw plaats te laten spelen. Alle deelnemers zorgen er -waar nodig- zelf voor dat iemand anders zijn/haar plaats inneemt, zodat alle wedstrijden gewoon door kunnen gaan. Je kunt uiteraard ook proberen om met iemand te wisselen.
Voorwaarden daarbij zijn:
a)dat de wissel / vervanger van hetzelfde geslacht is als jij (dus een dame kan niet door een heer worden vervangen en vice versa);
b)dat de wissel / vervanger dezelfde speelsterkte heeft als jij;
c)Als iemand een speler vervangt dan tellen de games van die avond niet mee voor hem/haar.
Als je gewisseld hebt met iemand tellen de games van die avond uiteraard wel.

Bijhouden standen: na elke gespeelde wedstrijd invullen!
In het clubhuis hangen invulformulieren waarop je na elke wedstrijd telkens achter je naam het door jou behaalde aantal games van die avond invult.

Stel je voor dat het regent als je moet spelen; wat dan?
Bij regen vervalt de geplande wedstrijd, maar gaat de eerstvolgende op diezelfde avond zo mogelijk wel weer door. Dus: als het om 19:00 uur regent dan wordt die wedstrijd niet gespeeld, maar als het om 20:00 uur weer droog is dan gaan díe en de volgende wedstrijden gewoon van start. Niet-gespeelde wedstrijden komen geheel te vervallen.
LAATSTE AVOND GEWIJZIGDE SPEELTIJDEN!!
IEDEREEN SPEELT, AANSLUITEND PRIJSUITREIKING!!


IEDEREEN HEEL VEEL PLEZIER GEWENST !!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten