vrijdag 11 mei 2012

Zomeractiviteiten TC'73 in 2012

De technische commissie heeft voor de zomermaanden de volgende activiteiten gepland. Opgeven voor de toernooien kun je in het planboek, dat in het clubhuis ligt en via internet tc73@live.nl  En natuurlijk rekenen we op je komst!





Woensdag 16 mei       VETERANENTOERNOOI Misschien wel het gezelligste toernooi van het jaar. Er zijn inmiddels zoveel aanmeldingen dat het toernooi vol zit. We beginnen om 19.00 uur.

Als je ook alles wilt weten over de overige activiteiten, klik hieronder op:
18 t/m 29 juni             CLUBKAMPIOENSCHAPPEN SINGLES Ook dit jaar weer met een afvalschema en een verliezersronde. Deelname vanaf 15 jaar. Opgeven alleen via internet: www.toernooiklapper.nl of www.tc73.nl

Vrijdag 22 juni              MIDZOMERTOERNOOI Op de langste dag van het jaar gaan we lekker lang tennissen. We beginnen om 19.30 uur en gaan door totdat het donker/licht wordt. Als het Nederlands Elftal op het EK de volgende ronde haalt moeten ze misschien deze avond spelen. Dan zorgen we voor een groot scherm en een oranje sfeer.

Vrijdag 29 juni              FINALE SINGELS               

Zaterdag  30 juni          TENNISSEN MET DE BUREN         
Uitwisseling met leden van TV Streveland uit Streefkerk. Ditmaal zijn we uitgenodigd en gaan we naar Streefkerk.  Er kunnen maximaal 16 leden van TC ’73 meedoen. Aanvang 19.00 uur. Opgeven alleen via het planboek.

4 & 5 augustus             THUISBLIJVERSTOERNOOI Een dubbel toernooi van twee dagen waarin je twee wedstrijden speelt op zaterdag en minimaal één op zondag. Deelname is mogelijk in één onderdeel, ook tennissers van buiten de vereniging zijn welkom. Meer informatie in het planboek.

Vrijdag 24 augustus    PARTNERTOERNOOI Samen met je partner een gezellige avond op de tennisbaan om je tennismaatje en zijn/ haar partner te verslaan. Ook als je partner geen lid is van TC ’73 is hij/zij deze avond van harte welkom om met ons mee te tennissen. Aanvang 19.30 uur.

1 t/m 22 september   CLUBKAMPIOENSCHAPPEN DUBBEL EN MIX
                                       Natuurlijk in poules, ook erg leuk voor onze nieuwe leden!
        •   A poule = geoefende/prestatieve  tennissers
        •   B poule = recreatieve tennissers
        •   C poule = beginnende tennissers

Je kunt je voorkeur opgeven, de technische commissie bepaalt de indeling waarbij het niveau van de beste speler leidend is. Deelname is mogelijk vanaf 15 jaar.  Opgeven kan alleen via internet: www.toernooiklapper.nl of www.tc73.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten