zaterdag 27 oktober 2012

Winteractiviteiten 2012-2013



Ook in de winter wordt er veel georganiseerd. Opgeven voor deze activiteiten kan via tc73@live.nl of via het (blauwe) planboek in het clubhuis. 

 
 
Wintercompetitie
Van november t/m maart spelen we een onderlinge competitie (Dubbel & Mix). Op dinsdagavond wordt de mix gespeeld, op woensdagavond de dames- en heren dubbel. We spelen op tijd, een uur per wedstrijd. Je zult gemiddeld 1 keer per 2 weken spelen per onderdeel. Ga dus snel op zoek naar een partner! Meer informatie is te vinden op de site. Opgeven kan nog t/m dinsdag 30 oktober.

Zaterdag 17 november Tapastoernooi
Iedereen die aan dit toernooi wil meedoen wordt verzocht een tapasgerecht mee te nemen, voor bij de borrel na afloop! We beginnen om 15.00 uur. Opgeven kan t/m 10 november.

Zaterdag 15 december  Junior-senior toernooi
Junioren mogen voor dit toernooi een senior vragen, die wel een heeeeel goede reden moet hebben om te weigeren. Senioren: vraag eens een junior en doe samen aan dit toernooi mee.
We beginnen om 14.00 uur en sluiten het toernooi af met een maaltijd! Opgeven voor 7 december.


Zaterdag 12 januari 2013 Midwinter toernooi
Nog net op tijd om elkaar een goed Nieuwjaar te kunnen wensen! Natuurlijk met lekkere hapjes en drank waar je het weer warm van krijgt…………… We beginnen om 14.00 uur. Opgeven voor 5 januari.

Zaterdag 16 februari Valentijntoernooi
Gezellig samen tennissen met je geliefde. Ook partners die geen lid zijn mogen meedoen. Het maximum aantal deelnemers is 16 koppels. Geef je dus snel op. We beginnen om 19.00 uur. Aanmelden kan tot en met 8 februari.

Vrijdag 15 maart Lady’s Night
Verdere toelichting lijkt ons niet nodig. We beginnen om 19.00 uur, opgeven voor 8 maart.

Vrijdag 22 maart Mannenavond
Heerlijk …………..geen vrouwen deze avond. Aanvang 19.00 uur, opgeven voor 15 maart.

Opgeven voor de DAC kan tot 2 januari 2013. De DAC start weer in april.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten