zondag 14 juli 2013

Trainingsavond AED op 27 augustus

Je hebt vast deze sticker al op een van de ramen van het clubhuis gezien. Dat betekent natuurlijk dat er ook een defibrillator in het clubhuis is. Prachtig, hoewel je natuurlijk hoopt hem nooit nodig te hebben.
Maar stel nou dat je hem wel nodig hebt! Dan moet je vanzelfsprekend wel weten hoe het allemaal werkt. Daarom wordt op dinsdag 27 augustus van 19.00 uur tot 22.00 uur een trainingsavond georganiseerd in het clubhuis.

Bij deze avond is plaats voor 8 tot 10 deelnemers binnen de vereniging, die na de training in geval van nood de helpende hand kunnen bieden.

Wanneer je belangstelling hebt om de trainingsavond bij te wonen kun je je opgeven bij het bestuur van TC'73 door een mail te sturen aan Koos Eichhorn  (koos.eichhorn@xs4all.nl). Vermeldt in de mail waarom je aan deze training wil deelnemen. Er zijn geen kosten aan verbonden.
Wanneer er meer dan 10 belangstellenden zijn zal het bestuur bepalen wie in aanmerking komt, mede op basis van je motivatie.

Wanneer je op een andere wijze een dergelijke training hebt gehad (via je werk of andere sportvereniging bijvoorbeeld) hoort het bestuur dat ook graag, zodat er een lijstje achter de bar kan komen te liggen van 'deskundige' leden. Ook dat graag via een mailtje aan Koos Eichhorn.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten