zaterdag 17 mei 2014

Toernooien TC'73

Veteranentoernooi: 28 mei (opgeven tot  25/5)
 
Ben je 40 jaar of ouder? Doe dan mee aan het Veteranentoernooi. Traditiegetrouw op de woensdag voor Hemelvaart (dit jaar 28 mei). We beginnen om 19.00 uur, lukt het je niet om op tijd aanwezig te zijn door de Nieuwpoortse activiteiten geef dit dan aan, dan kunnen wij je uiterlijk vanaf 20.30 uur inplannen.
Aanmelden via tc73@live.nl of het planboek. Doe dit zo snel mogelijk, want vol = vol! Er kunnen maximaal 48 leden deelnemen.
 
Happy Single: 1 juni; 3 augustus

Op 6 juli spelen we niet, dan zijn er clubkampioenschappen single, je kan 1 juni oefenen en dan gelijk opgeven voor de Clubkampioenschappen Singles.
Elke 1e zondag van de maand is het Happy Single. Zorg dat je om 13.30 uur op de baan aanwezig bent, dan maken we er een gezellige en sportieve middag van. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden.
 
Clubkampioenschappen Singles & Krasse Knarrentoernooi: 27 juni t/m 11 juli (opgeven tot 24/6)
 
Iedereen kan meedoen aan de Clubkampioenschappen, want we spelen in poules en je wordt ingedeeld naar niveau. Om mee te doen aan het Krasse Knarrentoernooi moet je minimaal 50 jaar zijn. Ook dit is een single toernooi, maar met aangepaste regels. Er wordt geen 3e set gespeeld maar een super tie-break en je speelt nooit twee dagen achter elkaar. Aanmelden bij voorkeur via de toernooiklapper van de KNLTB of tc73@live.nl en eventueel via het planboek.

Nieuw: 40- en 50+

Terug van weggeweest (18+): Het 40- toernooi wordt binnenkort weer georganiseerd!! Iedereen die jonger dan 40 jaar is en zin heeft om met elkaar te tennissen en achteraf een feestje te bouwen is hiervoor van harte welkom. Het toernooi zal in de zomermaanden gehouden worden, hou voor de exacte datum de site goed in de gaten.

Senior 50+ Toernooi: 26 juni ( opgeven tot 24/6) ochtend en middag incl. lunch: via Toernooiklapper.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten