woensdag 17 september 2014

Nieuwe activiteiten voor de herfst


Snerttoernooi
Op de zaterdagen 4, 11, 18 en 25 oktober wordt ook weer het snerttoernooi georganiseerd. Ondanks dat eigenlijk niemand echt de hoofdprijs wil winnen bij dit toernooi, wordt er niet minder fanatiek om gestreden. Als afsluiting is er een heerlijke snertmaaltijd voor de deelnemers. Dit jaar klaargemaakt door Barend Delforge en Patricia Schep.
Aanmelden
Enthousiast geworden? Schrijf je in via het plan-boek in het clubhuis of stuur nu meteen een mailtje naar tc73@live.nl o.v.v. inschrijving snerttoernooi.  Inschrijven kan tot uiterlijk maandag 29 september 2014.

Labelavond
Vanaf november tot april is er elke dinsdag een labelavond. Aanvang 19.00u (2 banen), 20.00u of 21.00u (3 banen). Je speelt een uur en er is bardienst aanwezig.  Inschrijven is niet nodig. Wel moet je eigen tennisballen meenemen.

Schlagertoernooi
Op vrijdag 7 november wordt voor de eerste keer het Schlagertoernooi georganiseerd.  In het clubhuis galmt gezellige schlagermuziek en bier en Bratwurst mogen natuurlijk niet ontbreken!  Voor een extra Duits sfeertje is gepaste kledij een must.  Heb je een favoriete schlager geef hem dan door via tc73@live.nl, dan komt hij zeker op de playlist.

Aanmelden
Enthousiast geworden? Schrijf je in via het plan-boek in het clubhuis of stuur nu meteen een mailtje naar tc73@live.nl o.v.v. inschrijving schlagertoernooi.  Inschrijven kan tot uiterlijk maandag 3 november 2014.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten