donderdag 5 maart 2015

Afhangen van de banen

Om een baan te reserveren en ongestoord te kunnen spelen maken we sinds enkele jaren gebruik van het digitale afhangbord. Wat wellicht niet bekend is bij de meesten van jullie is dat we hiermee ook veel ‘managementinformatie’ verkrijgen, zoals bezetting van de banen, wachttijden, populaire tijden etc. Daarnaast is het mogelijk via de bijbehorende website ook te controleren of er inderdaad is afgehangen door degene die op de baan staat en zo dus ook te kunnen controleren of er niet illegaal wordt getennist.
Bij deze wil ik daarom iedereen vragen ALTIJD af te hangen, ook op zondagmorgen als je alleen met jouw groepje op de baan staat, ook op dinsdagavond om half 10 in de regen als je niemand meer verwacht, zelfs op donderdagmiddag als je week in week uit maar met z’n tweeën  op de baan staat.
Gewoon altijd afhangen.


Overigens biedt de site www.afhangbord.nl ook een overzicht van alle leden, inclusief speelsterkte en contactgegevens. Wil je iemand uitnodigen om te tennissen dan kun je hier zijn of haar telefoonnummer vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten