donderdag 21 juni 2012

Lekker buiten zitten, ook als er geen bardienst is.

Binnenkort hebben alle leden van TC'73 door middel van het ledenpasje toegang tot het clubhuis. Dat is vooral heel handig op de momenten dat er geen bardienst is. Links naast de toegangsdeur is een pasjeslezer geplaatst, waar je je pasje door moet halen. De deur naar het halletje gaat daarmee open. In de rechterkast vind je de schakelaar om de lichten van baan 1 en 2 aan te doen. Ook heb je nu altijd toegang tot het het toilet en in de koelkast vind je enkele blikjes fris.





Tot nu toe werden de terrasstoelen elke avond binnen gezet. Veilig natuurlijk, maar overdag als het clubhuis dicht is niet erg praktisch. Door de nieuwe toegangsmogelijkheid gaat dat ook veranderen. De stoelen worden buiten opgesteld, voor de veiligheid wel vast gezet met een ketting en een slot. De sleutel om dit slot te openen vind je in dezelfde kast waar de lichtschakelaar voor de baanverlichting zit.


Van groot belang is dat “met name alle volwassenen” er voor zorgen dat de boel ook weer op slot zit voor dat de laatste weg gaat. En als er bardienst aanwezig is is dit een taak voor de bardienst. Deze taak komt dan in de plaats van het binnen zetten van de stoelen. Stapel niet meer dan 5 stoelen op elkaar, anders komt de heleboel naar voren!


 
Het is vaak erg gezellig op het terras maar laten we ook proberen het gezellig te houden.

Dank!

De onderhoudscommissie



Geen opmerkingen:

Een reactie posten