dinsdag 19 juni 2012

Sponsor- en Adverteerderstoernooi 2012

Het was weer een top avond. Het weer was om te zoenen en er streden 18 koppels om de fel begeerde Spons- Ad Cup.

Traditioneel werden bij aankomst de sponsors verwend met een kopje koffie en een taartje van v.d.Grijn. Ook dit jaar weer waren er de zalige hapjes van Arie Blom en dit keer ook die van de commissie zelf. Het toosten na de uitreiking werd weer mogelijk gemaakt door restaurant Belvedère.

In de eerste ronde waren er nog potentiele kandidaten voor de begeerde beker maar naar mate de avond vorderde werd al snel duidelijk dat de winst moest gaan naar Alphatron en werd dan ook de winnaar van deze zeer gezellige avond.

Niet nieuw in deze competitie is het team van Autofood maar wel nieuw was de uitslag.. Harry en Chris hebben dapper gestreden en verdienden daarmee de poedelprijs. Harry nam deze prijs heel spontaan in ontvangst. Voor HAK was de overmacht dit jaar te groot maar met name René kwam in aanmerking voor de aanmoedigingsprijs. Gloednieuwe ballen  waarmee flink geoefend kan worden voor het volgend jaar.


Wij vonden het wederom een hele gezellige avond met veel positieve kanten en iedereen die deze avond mede heeft doen slagen,  BEDANKT !!.

De Sponsorcommissie

Frans, Jos en Cees

Gesteund door Goverien en Jet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten