dinsdag 2 april 2013

Beslis mee over een donatie van de Rabobank aan TC'73

De Rabobank is, zoals u wellicht weet, een coöperatieve bank met leden in plaats van aandeelhouders. U weet vast ook wel dat de Rabobank allerlei lokale initiatieven en verenigingen steunt. Dat wordt gedaan door een deel van de winst hiervoor vrij te maken. Dit wordt coöperatief dividend genoemd.

De leden van de Rabobank mogen meebeslissen aan welke verenigingen of doelen deze steun wordt verleend. Het geld wordt meestal over meerdere doelen verdeeld. Als u lid bent van de Rabobank kunt u dus meebeslissen over deze steun.

Steun TC'73 door uw stem uit te brengen
TC'73 is een van de lokale sportverenigingen die een aanvraag heeft ingediend voor ondersteuning van de vereniging. Alle leden van de Rabobank ontvangen begin april van de bank een code waarmee ze een stem kunnen uitbrengen voor het doel van hun voorkeur. U kunt meerdere stemmen uitbrengen, maar we zouden het als TC'73 natuurlijk erg op prijs stellen wanneer u ook op onze vereniging stemt. Probeer ook anderen waarvan u weet dat ze lid zijn van de Rabobank over te halen hun stem aan TC'73 te geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten