maandag 22 april 2013

TC'73 stapt over op digitaal afhangsysteem


Ook onze tennisvereniging gaat gebruik maken van het digitaal afhangsysteem voor de banen van de KNLTB. Op 29 april zal het systeem worden geplaatst in de hal van het clubhuis en vanaf dat moment komt het oude ophangbord te vervallen. Het systeem werkt erg eenvoudig met behulp van een Touch screen, een kaartlezer en je ledenpasje. Wanneer je met je pasje in de hal van het clubhuis bent gekomen zie je meteen het scherm hangen. Standaard staat het scherm op mededelingen en advertenties. Wanneer je op het scherm de knop Afhangen aanraakt kun je kiezen voor Alle vrije banen of de Eerste vrije baan. Vervolgens halen alle spelers die op de baan willen hun pasje door de kaartlezer, je kiest een baan en de baan staat voor je gereserveerd.
Voor een uitgebreide instructie kun je hier klikken.

Behalve de nieuwe manier van afhangen in het clubhuis bestaat vanaf 29 april ook de mogelijkheid via het internet te kijken of er banen beschikbaar zijn. Om dat te doen heb je een persoonlijke inlogcode nodig. Deze wordt binnenkort per brief bij je thuisbezorgd.
Het bestuur heeft besloten om geen gebruik te maken van de mogelijkheid om via het internet een baan te kunnen reserveren.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten