zondag 16 maart 2014

Bardiensten inschrijven voor het nieuwe seizoen vanaf nu mogelijk

Tot op heden zijn jullie gewend geweest dat de bardiensten, al dan niet naar jullie eigen voorkeur, werden ingedeeld. Met de komst van het digitale afhangsysteem van TC’73 is ook de mogelijkheid aanwezig om zelf je bardiensten in te delen. Het grote voordeel ervan is dat je geheel zelf kunt bepalen wanneer je een bardienst wilt draaien. Ook kun je het bijna niet meer vergeten, omdat je vanuit het inschrijfprogramma automatisch een week en een dag van te voren per mail een herinnering krijgt toegestuurd. Na een geslaagde proef met dit systeem gedurende het afgelopen winterseizoen is besloten hier mee door te gaan. De clubhuiscommissie heeft besloten de bardiensten vanaf heden per kalenderjaar in te delen. Hierdoor loopt het komende seizoen tot eind december 2014.
Omdat een deel van het jaar er al op zit geldt voor alle bardienstplichtige leden voor de rest van 2014 nog een aantal van 3 te vervullen bardiensten.
   
Voor wie gelden de verplichte bardiensten?
Alle gewone leden tussen 18 en 65 jaar zijn verplicht 4 bardiensten per jaar te vervullen (voor de rest van dit jaar dus nog 3). 


Zoek je een alternatief voor de verplichte bardiensten?
In plaats van bardienst kun je je ook nuttig maken voor de vereniging door alternatieve diensten te vervullen, zoals schoonmaken van het clubhuis, helpen bij het onderhoud van het park of weekdiensten vervullen. Wanneer je gebruik wilt maken van een van deze alternatieve mogelijkheden kun je dat aangeven door een mailtje te sturen naar Koos Eichhorn, koos.eichhorn@xs4all.nl waarin je aangeeft welke dienst je wilt vervullen. Let op, ook als je vorig jaar b.v. hebt schoongemaakt moet je je toch ook dit jaar opnieuw opgeven


Koop je liever je bardienst af?
Dat kan ook. Per afgekochte bardienst wordt een bedrag van € 30 in rekening gebracht. Voor de rest van dit jaar is dat dus maximaal € 90,- Ook afkoop dien je per mail door te geven aan Koos Eichhorn, koos.eichhorn@xs4all.nl. Je ontvangt dan van de penningmeester een bericht op welke rekening het verschuldigde bedrag moet worden overgemaakt.
      
 

Hoe kan ik mijn eigen bardiensten indelen? 
In de handleiding die je per mail ontvangt zie je uitgebreid wat je moet doen om een bardienst te plannen.
Maar het is eenvoudig, ga naar www.afhangbord.nl; log daar in en kies voor Bardienst, daarna kies je het juiste seizoen, kies drie data die je uitkomen en klik op inschrijven.   

Let op, het nieuwe seizoen start op 28 maart, dus probeer zo spoedig mogelijk te plannen.
       
Je krijgt tot 27 maart  2014 de tijd om zelf in te schrijven.  Wanneer je daarna nog niet zelf hebt ingeschreven wordt je ingedeeld op de dan nog vrije momenten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten